Objave za medije

Poziv medijima- završna konferencija projekta „Helping“-projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu

Poštovani, 

ovim putem Vas obavještavamo kako će se u utorak, 12. srpnja 2016. godine u 09.00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati završna konferencija projekta „Helping“- projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu.

Glavni rezultat ovog projekta, koji su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, je osiguranje uvjeta za poboljšanje obrazovnih postignuća 26 učenika s značajnim teškoćama u razvoju u 8 gradskih osnovnih škola tijekom školske godine 2015./2016. kroz angažman pomoćnika u nastavi. Molimo Vas da medijski popratite ovo događanje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima- završna konferencija projekta „Helping“-projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.