Objave za medije

Poziv medijima- otvorenje 6. Dječjeg sajma u brodskoj Tvrđavi

Poštovani,

pozivamo Vas na otvorenje Dječjeg sajma koji ove godine po 6. puta otvara svoja vrata svim mališanima i njihovim roditeljima. Ova već tradicionalna gradska manifestacija održava se u nedjelju 18. rujna 2016. godine u Tvrđavi Brod u otkrivenom i natkrivenom dijelu pod montažnim šatorom površine oko 1000 m2. 

Na ovogodišnjem sajmu svoju ponudu će predstaviti oko 50 izlagača, a uz velik izbor dječjih igračaka i opreme za mališane je pripremljen i zabavni dio programa u sklopu kojeg će nastupiti više od deset dječjih plesnih skupina, Dječje kazalište „Ivana Brlić Mažuranić“, a očekuje ih i druženje s mađioničarem te razne edukativne radionice.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima- otvorenje 6. Dječjeg sajma u brodskoj Tvrđavi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.