Objave za medije

Poziv medijima- Tematska sjednica u okviru projekta „Relevantne institucije i organizacije civilnog društva-glas za žrtve seksualnog nasilja“

Poštovani/e, 

ovim putem Vas obavještavamo da će se u srijedu 21. rujna 2016. godine u 11.00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati tematska sjednica u okviru projekta „Relevantne institucije i organizacije civilnog društva-glas za žrtve seksualnog nasilja“. Projekt se provodi u suradnji Ženske sobe – centar za seksualna prava iz Zagreba, Grada Slavonskog Broda i Udruge Brod - grupa za ženska ljudska prava. Tematska sjednica organizirana je povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, a događaju će prisustvovati predstavnici lokalnih institucija koji se bave navedenom tematikom.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima- Tematska sjednica u okviru projekta „Relevantne institucije i organizacije civilnog društva-glas za žrtve seksualnog nasilja“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.