Objave za medije

Poziv medijima-konferencija za medije na temu „Novi projekti Grada Slavonskog Broda za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji“

Poštovani,

ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za medije koja će se održati u utorak 22. studenoga 2016. godine u 11,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda, a na kojoj će gradonačelnik Mirko Duspara, dr.med predstaviti nove gradske projekte namijenjene rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji. Riječ je o novim stambenim projektima kojima Grad ujedno želi zadržati što veći broj mladih obitelji na području Slavonskog Broda. Pozivamo Vas da medijski popratite ovo događanje.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima-konferencija za medije na temu „Novi projekti Grada Slavonskog Broda za rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.