• Ostanite doma

Objave za medije

Priopćenje za medije - Duspara: „Od odgovornih sam zatražio da preplaćeni iznos građanima bude vraćen u što skorijem roku“

„Do sada nisam bio upućen u postojanje ovog problema i čim sam informiran o naplati većih naknada za zaštitu voda sazvao sam sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku sam istaknuo kako je oštećenim građanima potrebno u što skorijem roku vratiti cjelokupan iznos naplaćenog viška uz kamate, nakon čega ću tražiti utvrđivanje odgovornosti za nastanak problema“ – istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara nakon sastanka s predstavnicima uprave Vodovoda.

Grad Slavonski Brod je u sklopu IPA projekta „Poboljšanje vodnogospodarske infrastrukture – Slavonski Brod“ vrijednog 30 milijuna eura sudjelovao u izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Prema studiji izvodljivosti projekta trebalo je doći do povećanja cijene vodnih usluga u prvoj godini po završetku projekta, a nakon isteka roka od godinu dana cijene su trebale biti značajno umanjene.

U procesu promjene cijena nastala je greška koja je rezultirala naplatom većih naknada za zaštitu voda, zbog čega je gradonačelnik Duspara danas sazvao hitan sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku je dogovoreno žurno isplaćivanje naplaćenog viška svim oštećenim građanima uz pripadajuće kamate, oko čega će građani detaljnije biti informirani u narednim danima.

Gradonačelnik Duspara će nastaviti pratiti proces povrata novca oštećenim građanima uz nadu kako se ovakvi propusti više neće ponavljati, pogotovo nakon realizacije važnih infrastrukturnih projekata koji su u interesu svih građana.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije - Duspara: „Od odgovornih sam zatražio da preplaćeni iznos građanima bude vraćen u što skorijem roku“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.