Javni pozivi i natječaji

Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda i njihovih zamjenika

Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda pokreće postupak izbora za članove Savjeta mladih i njihovih zamjenika koji se osniva u cilju sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranje i savjetovanja mladih u gradu Slavonskom Brodu.

Pozivaju se ovlašteni predlagatelji: udruge koje su sukladno statutu ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija i neformalne skupine mladih sa sjedištem na području grada Slavonskog Broda da prijave kandidate za članove Savjeta mladih.

Kada je predlagatelj kandidature neformalna skupina mladih, ona mora biti skupina od najmanje 40 mladih.  

Ovlašteni predlagatelji kandidatura dužni su prilikom isticanja kandidatura za članove Savjeta mladih predložiti i zamjenika za svakog kandidata za člana Savjeta mladih.

Obrasci za prijavu kandidata i zamjenika kandidata objavljeni su na službenoj mrežnoj  stranici

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave Javnog poziva za isticanje kandidature, odnosno do 21. travnja 2017. godine.

Za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogu se kandidirati osobe s prebivalištem ili boravištem na području grada Slavonskog Broda koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

 

Prilozi:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Javni pozivi i natječaji Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda i njihovih zamjenika