Okončana savjetovanja

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću; prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem poziva zainteresiranu javnost da do dana 17. kolovoza 2017. godine dostavi svoje komentare i mišljenja na prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Grad Slavonski Brod je u nastojanju da mladim obiteljima s područja grada, koje nemaju riješeno stambeno pitanje, olakša životne uvjete, pokrenuo projekt izgradnje dvaju stambenih zgrada u Ulici Vida Došena. U obje stambene zgrade nalazi se šest stanova, koji su predviđeni za davanje u najam mladim obiteljima, i to po povoljnim tržišnim uvjetima.

S obzirom da se radi o novom projektu za mlade obitelji, ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe da do dana 17. kolovoza 2017. godine dostave svoje komentare i mišljenja na prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te ju svojim sugestijama unaprijede. Prijedlog Odluke nalazi se na sljedećoj poveznici.

Odluka o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Okončana savjetovanja 2017. godina Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću; prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.