Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Zajednička press konferencija gradonačelnika i civilnih udruga na temu zagađenja zraka

Rafinerija_BiH.jpg

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, dr. med., u ponedjeljak, 29. listopada 2012., u 11,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održat će zajedničku press konferenciju s predstavnicima civilnih udruga s područja Slavonskog Broda. Tema press konferencije je zagađenje zraka u Slavonskom Brodu od strane bosanskobrodske rafinerije. Iako je resorni ministar izjavio da se rješenje ovog problema ne može pronaći preko noći i da izmjerene prekomjerne količine sumporovodika i benzena u zraku ne predstavljaju opasnost za zdravlje građana, gradonačelnik smatra da se zajedničkim nastupom može stati na kraj zagađenju zraka u Slavonskom Brodu. Rješenja i načina ima, a građani Slavonskog Broda više ne mogu čekati. Ovim putem pozivaju se i svi građani Slavonskog Broda da iskažu potporu ovoj inicijativi svojim dolaskom, e-mailom, pozivom ili putem facebook stranice Grada Slavonskog Broda. Gradonačelnika možete kontaktirati u putem službe za odnose s javnošću i to na brojeve: 217-044, 217-094 i 098/ 983 99 86.  Vrijeme je da se napokon čuje glas građana Slavonskog Broda!

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Zajednička press konferencija gradonačelnika i civilnih udruga na temu zagađenja zraka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.