Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Konferencija za medije na temu „Za čist zrak i očuvanje Save u Slavonskom Brodu"

TiskovnaU posjeti Gradu Slavonskom Brodu, dana 15. veljače 2011. godine, boravili su Vjeran Piršić, predsjednik Udruge „Eko Kvarner“ sa suradnicima: Majom Hasanbašić, predstavnicom Centra za ljudska prava iz Zagreba, Vedranom Horvatom predstavnikom fondacije HBS – Heinrich Boll Stiftung, predstavnicima tvrtke DLS d.o.o. iz Rijeke, Irmom Popović iz udruge „Zelena akcija“iz Zagreba “ te novinarkom portala H – Alter Marinom Kelava. 

Razlog dolaska bilo je sudjelovanje na tribini na temu „ Za čist zrak i očuvanje Save u Slavonskom Brodu“, upoznavanje s iskustvima, aktivnostima i mjerama koje se mogu poduzeti u cilju ostvarenja prava na čisti zrak i vodu te načini i mogućnosti povezivanja udruga, građana i lokalne vlasti u ostvarenju zajedničkog cilja.

Tijekom boravka u Slavonskom Brodu održana je konferencija za tisak, a s gostima Grada Slavonskog Broda održani su odvojeni sastanci kojima su bili nazočni predstavnici civilnih nevladinih udruga s područja grada Slavonskog Broda, odnosno predstavnici lokalne uprave (samouprave).

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Konferencija za medije na temu „Za čist zrak i očuvanje Save u Slavonskom Brodu"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.