Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Zbog onečišćenja zraka Slavonski Brod posjetio i predsjednik Republike Hrvatske

predsjednikrh.JPG

Slavonski Brod danas je posjetio predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović. Povod dolasku, koji je predsjednik Josipović sam inicirao, bio je sastanak s gradonačelnikom Slavonskog Broda Mirkom Dusparom, dr.med na temu onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu.
 
Kako je i sam predsjednik istaknuo svi žele rješenje ovog ekološkog problema, no ono nije jednostavno i može se postići jedino pregovorima. 
 
Predsjednik tvrdi da su čak i njemu osobno od početka mandata dana razna obećanja po pitanju modernizacije Rafinerije nafte Brod,  no do danas nisu ispunjena. Ipak, problem onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu ne smije se negirati.
 
 „Na nama je da radimo i ispunimo ono što građani očekuju od nas. Ne postoje metode kojima na silu možete promijeniti trenutno stanje, nema čarobnog štapića.  Mora se biti uporan do kraja, razgovorima tražiti od susjeda da ispune standarde koje tražimo i kroz politiku ih motivirati da učine sve što je potrebno. Na tome u konačnici rade i nadležna ministarstva i gradonačelnik Slavonskog Broda.  “ - poručio je predsjednik Josipović.  
 
Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, dr.med danas je predao predsjedniku Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivi Josipoviću podatke o onečišćenju koje je zabilježila mjerna postaja Slavonski Brod. 

mt_gallery

 
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Zbog onečišćenja zraka Slavonski Brod posjetio i predsjednik Republike Hrvatske

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.