Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Ministre Zmajloviću, uključite nas u delegaciju

Ministre Zmajloviću, uključite nas u delegaciju

Problem onečišćenog zraka za građane Slavonskog Broda iz dana u dan postaje sve teži. No, kao da nije dovoljno što Brođani i Brođanke udišu zrak onečišćen benzenom, lebdećim česticama, ozonom i sumporovodikom. Uz to posljednjih dana svjedoče i alarmantnim izjavama o produženom roku modernizacije rafinerije do 2017.,te potencijalnim novim ulaganjima u petrokemijsku industriju. 
 
Vrijeme je da se stane na kraj ovakvom zlostavljanju Brođanki i Brođana ugrožavanjem njihova zdravlja. Upravo zato Grad Slavonski Brod pozdravlja inicijativu ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića za održavanjem današnjeg sastanka s ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirkom Šarovićem , ministricom prostorno uređenje i ekologiju Republike Srpske Srebrenkom Golić, te predstavnicima Rafinerije nafte Brod. 
 
Rješenje ovog ekološkog problema može se pronaći, no u taj postupak moraju biti uključeni i građani Slavonskog Broda. Grad Slavonski Brod apelira na ministra zaštite okoliša da involvira lokalnu vlast i građane Slavonskog Broda  u pregovore oko ovog pitanja.
 
Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu je složen međudržavni problem. Ipak, od njegovog što bržeg rješenja najviše interesa imaju sami građani, koji svakodnevno udišu onečišćen zrak.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Ministre Zmajloviću, uključite nas u delegaciju

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.