Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Gradonačelnik u petak putuje u Zagreb: tema sastanka onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Gradonačelnik u petak putuje u Zagreb: tema sastanka onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Iz Ministarstva zaštite okoliša danas je u ured gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare,dr.med stigao poziv na sastanak radne skupine koja je okupljena u cilju prioritetnog rješavanja problema kvalitete zraka u Slavonskom Brodu.
 
Sastanku, koji će održati u petak 15. veljače 2013. u Zagrebu, prisustvovati će i brodsko-posavski župan Danijel Marušić,dr.vet.med. te predstavnici ključnih udruga koje rade na rješavanju ovog ekološkog problema.
 
Gradonačelnik Duspara pozdravlja ovu inicijativu ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića, jer kada je u pitanju onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu mora postojati sinergija lokalne, regionalne i državne vlasti te svih ostalih relevantnih aktera. „ Drago mi je da je ministar zaštite okoliša prepoznao da smo uistinu svi na istoj strani i da nam je jedini cilj čist zrak u našem gradu“- istaknuo je gradonačelnik.
 
Gradonačelnik će u petak u Zagrebu predložiti da se idući sastanak radne skupine održi u Slavonskom Brodu i to zbog velikog broja sudionika sastanka koji će u petak otputovati prema glavnom gradu.

Poziv na sastanak radne skupine u Ministarstvu zaštite okoliša

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Gradonačelnik u petak putuje u Zagreb: tema sastanka onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.