Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Predstavnici ruske naftne kompanije „Zarubežneft“ najavili plinofikaciju rafinerije

Predstavnici ruske naftne kompanije „Zarubežneft“ najavili plinofikaciju rafinerije

Gradonačelnik Mirko Duspara danas je održao sastanak s predstavnicima ruske naftne kompanije „Zarubežneft“, tvrtke „Optima grupa“ te „Rafinerije nafte Brod“. Glavna tema sastanka, iniciranog od strane ruskih vlasnika rafinerije u susjednoj BiH, bilo je pitanje suradnje i koordinacije u aktivnostima vezanim uz poboljšanje ekologije.

Zamjenik generalnog direktora „Zarubežnefta“ Ozerov Andrej Valerjevič obavijestio je gradonačelnika o već realiziranim te planiranim ulaganjima Rafinerije nafte Brod čiji je glavni cilj smanjiti onečišćenje zraka. Između ostaloga najavljeno je da bi rafinerija do kraja 2015. godine svoje pogone trebala prebaciti na plin, što će znatno utjecati na rezultate mjernih postaja u oba grada na rijeci Savi.

Gradonačelnik je na današnjem sastanku naglasio kako je i sam više puta isticao plinofikaciju rafinerije kao jedan od najboljih načina smanjenja onečišćenja zraka.

„ Kao i do sada podržavat ću svaki projekt kojem je cilj smanjiti onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu te što prije riješiti ovaj međudržavni ekološki problem“- zaključio je gradonačelnik na današnjem sastanku.

mt_gallery

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Predstavnici ruske naftne kompanije „Zarubežneft“ najavili plinofikaciju rafinerije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.