Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: nacrt Akcijskog plana poboljšanja kvalitete zraka

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem poziva zainteresiranu javnost da do 17.lipnja 2016. godine na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostavi svoje komentare i mišljenja na nacrt Akcijskog plana poboljšanja kvalitete zraka.


Člankom 46. stavak 1. i 2. Zakona o zaštiti zraka (NN 130/11 i 47/14) propisano je da ukoliko u određenoj zoni ili aglomeraciji razine onečišćujućih tvari u zraku prekoračuju bilo koju graničnu vrijednost ili ciljnu vrijednost, u svakom od tih slučajeva donosi se akcijski plan za poboljšanje kvalitete zraka za tu zonu ili aglomeraciju, kako bi se, u što je moguće kraćem vremenu, osiguralo postizanje graničnih ili ciljnih vrijednosti. Grad Slavonski Brod kroz Akcijski plan donosi mjere smanjenja onečišćenja zraka, vremenski plan provedbe mjera, nositelje mjera te moguće izvori financiranja.

Nacrt Akcijskog plana poboljšanja kvalitete zraka

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću: nacrt Akcijskog plana poboljšanja kvalitete zraka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.