Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Gradonačelnik uputio zamolbu za prijem kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na temu onečišćenja zraka

Povodom nedavnog sastanka predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i ministra vanjskih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, na kojemu se razgovaralo o onečišćenju zraka u Slavonskom Brodu od strane Rafinerije nafte Brod, gradonačelnik Mirko Duspara je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović uputio službeni dopis. U navedenom dopisu gradonačelnik je zamolio za prijem gradonačelnika i predstavnika ekoloških udruga kako bi ih predsjednica detaljnije upoznala s rezultatima održanog sastanka i dogovorenim mjerama potrebnim za rješavanje višegodišnjeg problema onečišćenja zraka u našem gradu.

Dopis Predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Gradonačelnik uputio zamolbu za prijem kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na temu onečišćenja zraka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.