Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Maja Bonačić donijela staklenku čistog korčulanskog zraka

4Djeca predškolskog uzrasta Dječjeg vrtića "Anđeli čuvari" i Dječjeg vrtića "Korčula"iz Korčule izradila su staklenku i napunila ju čistim, morskim zrakom, a Maja Bonačić iz korčulanske Udruge "Oblačić" danas ju je predala brodskim vilama iz Udruge "Vilinput". Naime, u 15:00 sati prelaskom graničnog prijelaza u Slavonskom Brodu Maja je okončala put od Korčule, dugačak 480 kilometara, koji je u samo tri dana prešla s biciklom.  

Maju su dočekali roditelji, djeca, bake, djedovi i ostali građani Slavonskog Broda te su zajedno otvorili staklenku čistoga korčulanskog zraka, a brodska djeca na trenutak i simbolično udahnula svježinu i zdravlje. Ova gesta poslala je snažnu poruku da problem onečišćenog zraka, s kojim se naš grad bori posljednjih osam godina, negativno utječe na zdravlje svih stanovnika Slavonskog Broda i okolice, a posebno onih najmlađih.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Maja Bonačić donijela staklenku čistog korčulanskog zraka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.