• Ostanite doma

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Na mjernoj postaji Slavonski Brod-1 danas se testirao sustav za dojavu prekoračenja sumporova dioksida, nisu prekoračene vrijednosti u zraku

Poštovane građanke i građani,

Danas smo izdali obavijest i preporuke za javnost s obzirom na mjerenja o povišenim vrijednostima sumpor dioksida u zraku u gradu Slavonskom Brodu.

Ovim putem moramo se ispričati našim građanima ako smo ovom informacijom uznemirili što nam sigurno ni u kom slučaju nije bila namjera.

Naime, Grad je dobio obavijest o tri uzastopna prekoračenja koncentracije sumporova dioksida te smo postupili sukladno članku 10. Uredbe razini onečišćujućih tvari u zraku i čl. 26 Zakona o zaštiti zraka („Narodne novine“ 130/11, 47/14, 61/17) kada izvršno tijelo informira javnost posredstvom medija o prekoračenom pragu upozorenja.

Isto tako, moramo istaknuti da Grad Slavonski Brod uz mjerenja prekoračenja nije zaprimio obavijest da se radi o testu, kao što je to bio slučaj dosad, primjerice u veljači ove godine.

Zbog svega navedenoga još jednom želimo istaknuti da nam nije bila namjera uznemiriti javnost, nego prije svega obavijestiti, a isto tako da nismo bili informirani da se radi o testiranju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Na mjernoj postaji Slavonski Brod-1 danas se testirao sustav za dojavu prekoračenja sumporova dioksida, nisu prekoračene vrijednosti u zraku

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.