Obavijest građanima o provođenju terenskog istraživanja u sklopu izrade Plana održive mobilnosti Grada Slavonskog Broda

U sklopu izrade Plana održive mobilnosti Grada Slavonskog Broda za vrijeme mjeseca listopada provode se terenska istraživanja. Prošlog tjedna izvršilo se terensko istraživanje na način da su se brojale gradske autobusne linije, analizirao se parking, izvršilo se brojanje putnika na županijskim i međužupanijskim autobusnim linijama i vlakovima, ali i ručno brojanje na raskrižjima u užem centru grada.

Naime, projekt „Plan održive urbane mobilnosti urbano područje Slavonski Brod (UPSB)“ provodi se u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“. Korisnik projekta je Grad Slavonski Brod, a partner je Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda. 

Predmet ovog projekta je izrada Plana održive urbane mobilnosti UP Slavonski Brod - strateškog plana koji će osigurati osnovu za srednjoročni i dugoročni održivi razvoj svih vidova prometa te osigurati razvoj cijelog prometnog sektora, a obuhvaća područje grada Slavonskog Broda te općine Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gornja Vrba, Klakar, Podcrkavlje i Sibinj.

Izrada Plana održive urbane mobilnosti UP Slavonski Brod u skladu je sa Strategijom prometnog razvoja Republike Hrvatske 2017. - 2030.

 

Terensko istraživanje za ovaj tjedan provodit će se od 22. do 25. listopada prema sljedećem rasporedu:

  • utorak, 22. listopada, anketiranje na cestovnim presjecima (kordonima) s policijskim službenicima i anketiranje kućanstva
  • srijeda, 23. listopada, anketiranje na cestovnim presjecima (kordonima) s policijskim službenicima i anketiranje kućanstva
  • četvrtak, 24. listopada, anketiranje na cestovnim presjecima (kordonima) s policijskim službenicima i anketiranje kućanstva
  • petak, 25. listopada, anketiranje na cestovnim presjecima (kordonima) i anketiranje kućanstva

 

Anketari će imati akreditacije s nazivom projekta i reflektirajuće prsluke.

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranice www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

„Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Grada Slavonskog Broda.“

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obavijest građanima o provođenju terenskog istraživanja u sklopu izrade Plana održive mobilnosti Grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.