UMRO BROĐANIN DRAGUTIN HORKIĆ

Pjesnik, književnik i novinar Dragutin Karlo Horkić, rođenjem Brođanin, umro je   8. kolovoza u  84.godini. Kao novinar i urednik radio je  od 1950. do 1984. na Radio Zagrebu.Pisao je prozu za djecu, pjesme, putopise i crtice.Dobitnik je nekoliko književnih nagrada . Živio je u Bregani, ali je srcem i svojim književnim djelom bio trajno vezan za svoj rodni grad. Slavonski Brod mu se odužio 2005. dodjelom  visokog gradskog priznanja Grba Grada Broda « za literarno čuvanje uspomena, ljubav prema rodnom gradu i doprinos njegovu               
kulturnom identitetu».U povodu smrti Dragutina Horkića gradnočalenik dr. Mirko Duspara sa zamjenicima uputio je brzojav sućuti njegovoj obiteljii .Ispraćaj Dragutina Horkića bit će 12. kolovoza 2009. u 14,10 sati u krematoriju na Mirogoju, a urna će naknadno biti  položena  na gradskom groblju u Slavonskom Brodu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti UMRO BROĐANIN DRAGUTIN HORKIĆ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.