KOMEMORACIJA ZA KNJIŽEVNIKA DRAGUTINA HORKIĆA

komemhorkic2.jpgNa današnjem komemorativnom skupu u povodu smrti pjesnika, književnika i novinara Dragutina Karla Horkića brojni Brođani su u Gradskoj knjižnici iskazali poštovanje i zahvalili se na ljubavi prema rodnom gradu i doprinosu njegovu kulturnom identitetu.  U ime Grada Slavonskog Broda od istaknutog književnika i novinara oprostila se i izrazila sućut obitelji zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
  Podsjećajući kako Grad Slavonski Brod ne zaboravlja svoje zavičajnike i da je Horkiću u povodu 80.obljetnice života 2005. godine dodijeljen Grb grada za vrijedno djelo i neponovljive priče o Brodu ispisane na najljepši od svih načina, Ilijana Vrbat Pejić izrazila je zahvalnost za veliku ljubav prema rodnom gradu i za sve što je dao u svom plodnom životu.
U ime Društva hrvatskih književnika od istaknutog pripadnika plejade brodskih pisaca oprostio se knjževnik Vladimir Rem, u ime ogranka Matice hrvatske prof Marijana Kolundžić, u ime Filatelističkog društva Željko Divnić, a u ime Gradske knjižnice Ružica Junačko.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti KOMEMORACIJA ZA KNJIŽEVNIKA DRAGUTINA HORKIĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.