Lions club Brođanka proslavio 20. obljetnicu osnivanja

IMG 8522 resize

U Velikoj vijećnici zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić ugostio je predstavnike Lions cluba Brođanka te njihove goste. Radi se o međunarodnoj organizaciji humanitarnog karaktera koja radi na različitim projektima koji su usmjereni pomaganju zajednici. 

Lions club Brođanka danas obilježava 20. obljetnicu osnivanja, a Veliku vijećnicu posjetio je i guverner Lionsa Darko Curuvija iz Rijeke. Zamjenik gradonačelnika predstavio je projekte u koje Grad Slavonski Brod ulaže, kao što su izgradnja vrtića, pomaganje mladim obiteljima, ali i poboljšavanje prometne infrastrukture za što je gradu dodijeljena nagrada Pametni grad. Guverner Lionsa Darko Curuvija predstavio je mnogobrojne humanitarne projekte na kojima Lionsi iz cijele Hrvatske rade te pohvalio Grad Slavonski Brod za rad koji ulažu u boljitak zajednice.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Lions club Brođanka proslavio 20. obljetnicu osnivanja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.