Grad Slavonski Brod održao sastanak s predstavnicima Ministarstva turizma

IMG 5452 resize

Jučer je gradonačelnik Mirko Duspara održao sastanak s Tončijem Glavinom, državnim tajnikom i Monikom Udovičić, pomoćnicom ministra u Ministarstvu turizma. Na sastanku je gradonačelnik informirao predstavnike Ministarstva turizma o načinu funkcioniranja turističke destinacije "Moja lijepa Slavonija kraj Save" sa sjedištem u Slavonskom Brodu, u koju su se 2015. godine umrežila tri grada i 17 općina s područja Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije, koja gravitiraju rijeci Savi, kao i o zajedničkim projektima koji se realiziraju na razini Destinacije.

Početkom 2020. godine na razini Hrvatske turističke zajednice formirati će se Fond za udružene turističke zajednice/jedinice lokalne uprave iz kojeg će se moći povlačiti sredstva za zajedničke marketinške aktivnosti ovakvog tipa destinacija, pristupit će se zaključivanju novog sporazuma o suradnji i to prema smjernicama Ministarstva turizma, s kojima su predstavnici Ministarstva turizma upoznali gradonačelnika.

Po završetku sastanka, državni tajnik sastao se i s predstavnicima Turističkih zajednica/općina u Destinaciji koje će pristupiti potpisivanju novog sporazuma, sve u cilju boljeg pozicioniranja slavonske Posavine na turističkim tržištima.          

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad Slavonski Brod održao sastanak s predstavnicima Ministarstva turizma

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.