Gradsko vijeće uputilo službene zahtjeve Vladi za rješavanje situacije u Đuri Đakoviću, kao i za rješavanje problema prosvjetnih djelatnika

IMG 0057 resize

Prva točka dnevnog reda 14. sjednice Gradskog vijeća bili su zahtjevi upućeni nadležnim ministarstvima i premijeru Andreju Plenkoviću u kojima se traži hitno rješavanje izvora financiranja tvrtke "Đuro Đaković", kao i udovoljavanje uvjetima koje pred Vladu postavljaju prosvjetni djelatnici. Nakon glasanja, prva točka dnevnog reda je jednoglasno usvojena. 

Naime, sjednica Gradskog vijeća započela je razgovorom s Đurinim djelatnicima. Gradonačelnik Mirko Duspara i velik dio djelatnika Gradske uprave, kao i gradski vijećnici, izašli su pred zgradu uprave i pružili podršku okupljenim djelatnicima Specijalnih vozila te prosvjetnim djelatnicima u štrajku. 

Zahtjevi upućeni nadležnim ministarstvima i premijeru Andreju Plenkoviću nalaze se u prilogu. 

Prilozi: 

ZAHTJEV ZA RJEŠAVANJE SITUACIJE  U TVRTKI „ĐURO ĐAKOVIĆ“ (pdf)

ZAHTJEV ZA RJEŠAVANJE PROBLEMA PROSVJETNIH DJELATNIKA (pdf) 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradsko vijeće uputilo službene zahtjeve Vladi za rješavanje situacije u Đuri Đakoviću, kao i za rješavanje problema prosvjetnih djelatnika

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.