PRIJEM ZA ČLANICE HRVATSKE SENIORSKE I MLADE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

zreprez1.jpgČlanice hrvatske ženske seniorske i mlade nogometne reprezentacije Hrvatske koje se u Slavonskom Brodu pripremaju za skore nastupe u kvalifikacijama za Svjetsko i Europsko prvenstvo nogometašica danas je u Gradskoj vijećnici primio zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović.
Uz nogometašice prijemu su nazočili i Šimo Zirdum, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i direktor reprezentacije,  Zvonko Erak, član Komisije za ženski nogomet HNS-a, izbornik Dejan Klafurić i stručni stožer.
Slavonski Brod među rijetkim je hrvatskih gradovima koji pomaže ženski nogomet što je potvrđeno i petodnevnim domaćinstvom pripremama reprezentativnih selekcija, istaknuli su gosti iz HNS-a. Zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović najavio je da potpora Grada mladim nogometašicama, sukladno mogućnostima, ni ubuduće neće izostati.
Nakon prijema u Gradskoj vijećnici nogometašice i članovi stručnog stožera razgledali su Tvrđavu i Galeriju Ružić.
Na kraju petodnevnih priprema, nacionalne selekcije nogometašica odigrat će u petak, 21.kolovoza na stadionu „Stanko Vlajnić-Dida“ uzvratne prijateljske  oglede s vršnjakinjama iz Bosne i Hercegovine. Mlade selekcije Hrvatske i BiH sastat će se  u 16, a seniorske u 18 sati.

zreprez4.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ČLANICE HRVATSKE SENIORSKE I MLADE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.