PRIJEM ZA KAJAKAŠE I KANUISTE „MARSONIJE“, SENIORSKE I JUNIORSKE PRVAKE HRVATSKE

kajakmars.jpgU povodu zapaženih rezultata na prvenstvu Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Zagrebu i uvjerljivo osvojenih naslova prvaka u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, danas je za izaslanstvo Kajak-kanu kluba Marsonia upriličen prijem u Gradskoj vijećnici. Treću godinu uzastopce „Marsonia“ dokazuje da nema dostojne konkurencije na hrvatskim mirnim vodama i s ukupno 560 osvojenih bodova uvjerljivo je najuspješniji kajak-kanu klub u 2009. godini. Čestitke na nastavku niza izvanrednih rezultata kojim na najbolji način promiču sportski  ugled Grada Slavonskog Broda uputili su im zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović istaknuvši zadovoljstvo što se i Grad Slavonski Brod može osjetiti dijelom pobjedničkog mozaika zbog potpore koje pruža ovom uzornom klubu i koja ni ubuduće neće biti izostati. 
Uz tajnika Josipa Novotnyja i članove klupske uprave, prijemu su bili nazočni i osvajači zlatnih odličja: Marko i Ivan Lipovac, Lorena Buljan, Mario Ivić, Štefo Lutz, Antonio Martić i Anđela Vukoje. Na čestitkama se zahvalio Marko Lipovac, najbolji hrvatski kajakaš i sportaš grada za prošlu godinu.  
Na dvodnevnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu (21.do 23.8.) ukupno 39 seniorskih i juniorskih posada kajakaša i kanuista Marsonije vratilo se kući s odličjima - 10 zlata, 17 srebra i 12 bronci.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA KAJAKAŠE I KANUISTE „MARSONIJE“, SENIORSKE I JUNIORSKE PRVAKE HRVATSKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.