PRIJEM ZA MLADE NATJECATELJE TAEKWONDO KLUBA „ALFA BROD“

tkdoalfa.jpgNizom ovogodišnjih uspjeha na državnim prvenstvima i međunarodnim turnirima  natjecatelji Taekwondo kluba „Alfa Brod“ na najbolji mogući način odužili su se Gradu Slavonskom Brodu na potpori ovom dobro organiziranom i vođenom sportskom sastavu koji okuplja 50-ak mladih Brođana i član je Hrvatskog taekwondo saveza.  Bio je to osnovni povod današnjem prijemu upriličenom za 11 najuspješnijih natjecatelja i vodstvo kluba predvođeno tajnikom i trenerom Robertom Katušićem.
Unatoč skromnim prostornim uvjetima i u ovoj recesijskoj godini smanjenoj novčanoj potpori, mladi natjecatelji (većinom kadeti) na prvenstvu Hrvatske u tehničkim disciplinama u Umagu osvojili su pet naslova prvaka, tri viceprvaka i dvije bronce te ekipno treće mjesto u konkurenciji 20 klubova. Na državnom prvenstvu u borbama u Samoboru članovi „Alfa Broda“ zavrijedili su jedno srebro i broncu dok su se s četiri međunarodna turnira ove godine vratili s 56 odličja što je plod upornog vježbanja pet puta tjedno.
Čestitajući mladim tekwondoašima na ovim hvalevrijednim rezultatima, silnom zanosu i entuzijazmu, zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić istaknula je da su time zavrijedili još bolje uvjete i potporu što će im Grad ubuduće nastojati omogućiti. 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA MLADE NATJECATELJE TAEKWONDO KLUBA „ALFA BROD“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.