POZDRAV PLIVAČKIM MARATONCIMA „ZA ČISTIJU RIJEKU SAVU I LJEPŠI BROD“ I POBJEDNICIMA LJETNOG KUPA

sava.jpgPod geslom „Za čistiju rijeku Savu i ljepši Brod“ treću godinu uzastopce plivački maratonac iz Sibinja profesor Marijan Ibrišimović otplivao je maraton od Migalovaca do Slavonskog  Broda želeći potaknuti pojedince i institucije na jačanje ekološke svijesti i važnosti rijeke Save. U cilju na Malom gradskom kupalištu profesora Ibrišimovića i njegova pratitelja Gorana Berakovića pozdravio je i čestitao gradonačelnik dr. Mirko Duspara uručivši im prigodne zahvalnice i majice organizatora, gradske Ustanove za gospodarenje športskim objektima.
U ime Grada kao pokrovitelja tradicionalnog Ljetnog kupa u malom nogometu, gradonačelnik Duspara predao je nagrade pobjednicima – malonogometašima Caffe bara „Nina“ i najboljem igraču turnira koji je u Sportskom parku „Klasije“ okupio 16 momčadi u uvodu nove malonogometne sezone.

ljetnikup.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POZDRAV PLIVAČKIM MARATONCIMA „ZA ČISTIJU RIJEKU SAVU I LJEPŠI BROD“ I POBJEDNICIMA LJETNOG KUPA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.