DESETO IZDANJE PRIREDBE „SVILA ŠUŠKA, ŠLINGERAJ SE ŠIRI, A PODVINJE PO PEKMEZU I RAKIJI MIRI“

svilasu2.jpgPodvinje se protekle nedjelje ponovo iskazalo kao gostoljubiv domaćin jubilarne desete foklorne priredbe „Svila šuška, šlingeraj se širi, a Podvinje po pekmezu i rakiji miri“ koja je i ove godine okupila nekoliko tisuća posjetitelja. Jubilarnu priredbu otvorio je gradonačelnik dr. Mirko Duspara izražavajući zadovoljstvo zbog očuvanja tradicijskih narodnih običaja i kulture što iz godine u godinu privlači velik broj gostiju i sudionika i iz drugih dijelova Hrvatske. Uz kušanje pekmeza po staroj recepturi i prikaz pečenja nadaleko poznate šljivove rakije, brojni gledatelji mogli su uživati i u bogatom zabavnom i folklornom programu uz sudjelovanje deset KUD-ova iz Brodsko-posavske županije te Orahovice, Volodera, Duge Rese, Semeljaca, Male Gorice i uvijek atraktivnom izboru najljepše djevojke u narodnoj nošnji.

svilasu.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DESETO IZDANJE PRIREDBE „SVILA ŠUŠKA, ŠLINGERAJ SE ŠIRI, A PODVINJE PO PEKMEZU I RAKIJI MIRI“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.