PREDSTAVNICI GRADA NA PREDSTAVLJANJU „BILFINGER BERGER POWER SERVICES“, NOVOG VLASNIKA ĐĐ-MONTAŽE

ddmont.jpgNa poziv Uprave Đuro Đaković-Montaže, predstavnici Grada Slavonskog Broda predvođeni zamjenikom gradonačelnika Zoranom Ivanovićem i predsjednikom Gradskog vijeća Mijom Golubičićem nazočili su službenom predstavljanju „Bilfinger Berger Power Services“-a, od travnja ove godine većinskog vlasnika najveće brodske tvrtke Đuro Đaković-Montaže d.d.
Zadovoljstvo dolaskom strateškog njemačkog partnera koji u svom sastavu ima 25 poduzeća s 6900 zaposlenih i godišnjom realizacijom od skoro milijardu eura, dijelu ogromnog koncerna Bilfinger Berger, izrazio je i zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović. Zahvalivši BBPS-u na snažnoj potpori ĐĐ-Montaži što jamči zadržavanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta u Slavonskom Brodu te usvajanje novih projekata i izlazak na nova inozemna tržišta Ivanović je istaknuo kako će to ublažiti učinke recesije u Gradu.
Sa sadašnjih 1030 uposlenih poslovnim planom predviđa se povećati broj zaposlenih na 1150 u 2011. godini pri čemu će se nastaviti daljnje podmlađivanje i ulaganje u izobrazbu mladih stručnjaka.
Predstavljanju Billfinger Berger Power Servicesa uz predstavnike lokalne političke i poslovne zajednice nazočio je i veleposlanik Savezne Republike Njemačke u Hrvatskoj dr Bernd Fischer.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVNICI GRADA NA PREDSTAVLJANJU „BILFINGER BERGER POWER SERVICES“, NOVOG VLASNIKA ĐĐ-MONTAŽE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.