• Ostanite doma

Položeni vijenci i održan 17. stručni skup "Poučavanje i učenje o holokaustu i sprječavanju zločina protiv čovječnosti"

IMG 0901 resize

Danas su zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić položili vijenac na mjestu gdje je stajala sinagoga brodske židovske zajednice u ulici Petra Krešimira IV, kako bi obilježili Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta. U obilježavanju im se pridružila i Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje. 

Nakon polaganja vijenca, održano je otvaranje 17. stručnog skupa "Poučavanje i učenje o holokaustu i sprječavanju zločina protiv čovječnosti" koji je organizirala Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te međunarodnim organizacijama koje se bave poučavanjem, istraživanjem i sjećanjem na holokaust - Yad Vashemom iz Izraela te Mémorialom de la Shoah iz Francuske. 

Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje otvorila je stručni skup, a skupu su prisustvovali Ilan Mor, veleposlanik Države Izrael, Mato Škrabalo, predstavnik Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Lidija Kralj, predstavnica Ministarstva znanosti i obrazovanja, Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije i Hrvoje Andrić, zamjenik gradonačelnika. 

Stručni skup "Poučavanje i učenje o holokaustu i sprječavanju zločina protiv čovječnosti" namijenjen je učiteljima i nastavnicima povijesti, etike, vjeronauka, filozofije, sociologije, hrvatskoga i stranih jezika. 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Položeni vijenci i održan 17. stručni skup "Poučavanje i učenje o holokaustu i sprječavanju zločina protiv čovječnosti"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.