BELGIJSKO IZASLANSTVO U GRADSKOJ UPRAVI U POVODU POČETKA PROJEKTA S OBRTNIČKOM KOMOROM

belgijanci.jpgDanas je Gradsku upravu posjetilo izaslanstvo belgijske regionalne obrtničke komore iz Antwerpena u društvu čelnika županijske obrtničke komore u povodu početka zajedničkog projekta „Cjeloživotno obrazovanje obrtnika“ u suradnji s belgijskim partnerom UNIZO iz Antwerpena kojeg financira flamanska Vlada.
U društvu direktora regionalne komore iz Antwerpena Petera Aertsa, voditelja projekta Lysandera Werbroucka i stručnog suradnika Georgesa Onelina, bio je mr Natko Vlahović, predstavnik Hrvatske obrtničke komore u sjedištu EU u Bruxellesu koji je inicirao projekt u kojem se Obrtnička komora Brodsko-posavske županije pojavljuje kao prvi partner od hrvatskih komora.
Belgijsko izaslanstvo iz gospodarski razvijene regije Flandrije pozdravio je u ime Grada zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović, a razgovorima su nazočili i zamjenica Ilijana Vrbat Pejić, direktor Razvojne agencije Slavonskog Broda Vjeran Milković i direktor Poduzetničkog inkubatora „Brodin“ Dražen Filošević.
Grad Slavonski Brod podupire povezivanje županijske i belgijske obrtničke komore i razmjenu iskustava oko cjeloživotnog obrazovanja obrtnika i poduzetnika koja bi se kroz najavljene izravne kontakte  mogla proširiti i na suradnju gradova i regija iz dviju država. 
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BELGIJSKO IZASLANSTVO U GRADSKOJ UPRAVI U POVODU POČETKA PROJEKTA S OBRTNIČKOM KOMOROM

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.