PRIJEM ZA ŠAHISTICE I VODSTVO ŠK „ĐURO ĐAKOVIĆ-HOLDING“ POVODOM ULASKA U PRVU HRVATSKU LIGU

sahistice.jpgNakon nogometašica i odbojkašica Grad Slavonski Brod dobio je trećeg ženskog prvoligaša u šahisticama ŠK „Đuro Đaković-Holding“ koje su bile uvjerljivo najbolje u natjecanju II ženske šahovske lige-sjever. Tim povodom za kapetanicu ŠK „Đuro Đaković-Holding“ dr Ivu Aščić i vodstvo kluba (Ante Aščić, Davor Rogić) danas je priređen prijem u Gradskoj vijećnici na kojem su im na zapaženom uspjehu čestitali zamjenici gradonačelnika Zoran Ivanović i Ilijana Vrbat Pejić.
Uz Ivu Aščić povijesni uspjeh brodskog ženskog šaha izborile su i Mihaela Sandu i Rajna Šargač koje će dogodine osvajati bodove za ŠK ĐĐ-Holding u prvoj hrvatskoj šahovskoj ligi za seniorke.
Znajući da je i muška seniorska ekipa Đuro Đaković-Holdinga već petu sezonu istaknuti prvoligaš i da je stasao i vrlo dobar mladi sastav, to potvrđuje da je Slavonski Brod trenutno među vodećim šahovskim središtima u Hrvatskoj što je plod 15-godišnjeg kvalitetnog  stručnog rada i odgoja niza vrsnih šahista. Grad Slavonski Brod i nadalje će sukladno mogućnostima podupirati nastojanja šahovskih entuzijasta da nastave istim tragom i  zadrže se što duže u vrhu hrvatskog šaha.
 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ŠAHISTICE I VODSTVO ŠK „ĐURO ĐAKOVIĆ-HOLDING“ POVODOM ULASKA U PRVU HRVATSKU LIGU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.