Dodijeljena priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama i sportskim ekipama Brodsko – posavske županije za 2019. godinu

sport

Brodsko – posavska županija i Zajednica športskih udruga i saveza Brodsko – posavske županije proglasili su najuspješnije sportaše, sportašice i sportske ekipe na području županije za 2019. godinu.

Priznanje za izuzetan doprinos razvoju sporta, koje se svake godine dodjeljuje pojedincima i sportskim udrugama, kao nagrada za životno djelo u području sporta dobili su Krunoslav Hoffer iz Nove Gradiške i Mato Opačak iz Slavonskog Broda, a nagradu za podvig godine, primio je Marko Lipovac, član Kajak kanu kluba "Olimpik" Slavonski Brod.

Nagradu za najuspješniji rezultat pojedinca mlađeg dobnog uzrasta primili su Gabrijel Veočić, boksač BK "Brod", Ria Glas, vaterpolistica ŽVK "Marsonia", Edita Poljac iz ŽKK "Brod na Savi", Lukas Jurakić iz Šahovskog kluba „Đuro Đaković", Leona Pavlešin iz KKK"Olimpik", Darko Erceg iz KKK „Marsonia", Domagoj Babić iz KKK „Marsonia", Marko Bajan iz Rukometnog kluba „Brod" te Dora Opačak iz KKK „Marsonia". 

Nadalje, dodijeljena su i priznanja mladim županijskim darovitim sportašicama i sportašima Boksačkog kluba „Brod", Rukometnog kluba „Brod", Ženskog vaterpolskog kluba „Marsonia", Ženskog košarkaškog kluba „Brod Na Savi", Šahovskog kluba „Đuro Đaković", Nogometnog kluba „Sloga" iz Nove Gradiške, Plivačkog kluba „Marsonia", Kajak Kanu kluba „Olimpik",  Ženskog odbojkaškog kluba „Nova Gradiška", Vaterpolskog kluba „Marsonia", Atletskog kluba „Marsonia", Kajak kanu kluba "Marsonia", Košarkaškog kluba „Brod", Odbojkaškog kluba „Posavina Brod" te Karate kluba „Slavonski Brod". 

Najuspješnijim Županijskim školskim sportskim društvima osnovnih i srednjih škola proglašeni su Školsko sportsko društvo „Plavi Sokol" iz OŠ"Hugo Badalić" iz Slavonskog Broda te Školsko sportsko društvo „Elektrotehničar" iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. 

Nagradu za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom zaslužio je Borna Sečić Iz Boćarskog Kluba „Dan"  iz Slavonskog Broda.

Isto tako, priznanja za najuspješnije županijske ženske sportske ekipe dobili su na trećem mjestu Ženski vaterpolski Klub „Marsonia", na drugom mjestu Ženski košarkaški klub "Brod na Savi" te na prvom mjestu Ženski odbojkaški klub „Nova Gradiška". 

S druge strane, priznanja za najuspješnije županijske muške sportske ekipe dobili su na trećem mjestu Šahovski klub "Đuro Đaković", na drugom mjestu Boksački klub „Radnički" te na prvom mjestu Kajak kanu klub „Olimpik". 

Najuspješnijim županijskim sportašicama proglašene su na trećem mjestu Mihaela Lazić iz ŽKK „Brod Na Savi", na drugom mjestu Dunja Lipovac iz KKK „Olimpik" te na prvom mjestu Vanesa Tot iz KKK „Marsonia". 

Priznanja za najuspješnije županijske sportaše dodijeljena su na trećem mjestu Leonu Majstoriću iz Boksačkog kluba „Brod", na drugom mjestu Igoru Iliću iz Hapkido kluba „Brod" te na prvom mjestu Antunu Novakoviću iz KKK"Olimpik".

Uz predstavnike organizatora i brojne goste, svečanoj dodjeli priznanja u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Dodijeljena priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama i sportskim ekipama Brodsko – posavske županije za 2019. godinu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.