PRIJEM ZA ČELNIKE OPĆINE JAJCE

jajce.jpgPovezivanje gradova Slavonskog Broda i Jajca kroz partnerstvo pri kandidiranju za programe prekogranične suradnje Hrvatske i Bosne i Hercegovine iz IPA fondova Europske unije bio je glavni povod današnjeg prijema za čelnike općine Jajce – načelnika dr. Nisveta Hrnjića i predsjedavajućeg Općinskog vijeća Jozu Budeša.
Unatoč tome što je za prvi natječaj iz programa prekogranične suradnje, koji se zaključuje 16.listopada, Grad Slavonski Brod već našao partnera u Brčko Distriktu, istaknuto je da postoji mogućnost partnerstva u novim natječajima čije se raspisivanje očekuje sljedeće godine. 
Uz zamjenicu gradonačelnika Ilijanu Vrbat Pejić i predsjednika Gradskog vijeća Miju Golubičića u razgovoru s čelnicima općine Jajce sudjelovao je i direktor Razvojne agencije Slavonskog Broda Vjeran Milković koji je gostima prenio dosadašnja iskustva iz rada Agencije i prijavljivanja na natječaje EU. Čelnici općine Jajce posebno su se zanimali za suradnju u kandidiranju zajedničkih projekata iz turizma budući da su zbog svog bogatog kulturno-povijesnog nasljeđa trenutno jedini kandidati iz BiH za upis na listu svjetske baštine UNESCO-a.
Uz poziv za skori uzvratni posjet Jajcu predstavnika Slavonskog Broda, zaključeno je kako postoji dosta razloga za bolju komunikaciju dvaju gradova čime će se učvrstiti i  prijateljske veze dviju susjednih država.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ČELNIKE OPĆINE JAJCE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.