GRAD SLAVONSKI BROD SUDJELOVAT ĆE U EUROPSKOM TJEDNU KRETANJA – 22. RUJNA DAN BEZ AUTOMOBILA

grad-pogled4.jpgGrad Slavonski Brod sudjelovat će u obilježavanju Europskog tjedna kretanja (16. do 22.rujna) koji se odvija pod geslom „Za bolju klimu  u gradovima“ u sklopu kojega će 22.rujna biti upriličen dan bez automobila.
Tog dana organizirat će se besplatni javni gradski autobusni prijevoz u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima iz najfrekventnijih pravaca (Brodski Varoš, Podvinje, Šestinac), u vremenu od 9 do 14 sati za sav promet (osim javnog gradskog prijevoza) bit će zatvoren dio Ulice  Petra Krešimira IV od Trga pobjede do Basaričekove, dio Gupčeve od Zrinske do P.Krešimira IV te cesta do ŠRC Poloj na kojima će se odvijati razni edukativni programi, vožnje biciklima i rolama uz sudjelovanje polaznika dječjih vrtića,  učenika osnovnih škola i svih zainteresiranih Brođana.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRAD SLAVONSKI BROD SUDJELOVAT ĆE U EUROPSKOM TJEDNU KRETANJA – 22. RUJNA DAN BEZ AUTOMOBILA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.