Čestitka gradonačelnika povodom blagdana Uskrsa

Uskrs je najveći i najvažniji katolički blagdan u kojem slavimo novi početak, pobjedu dobra i nadu u bolji život. Ovaj blagdan simbolično možemo doživjeti i u trenutnoj epidemiološkoj situaciji širenja koronavirusa. 

Neka građane Slavonskoga Broda blagdan Uskrsa ohrabri u nošenju sa svim životnim izazovima s kojima se susreću. U duhu Uskrsa, želim da vjeruju u prolaznost kriznog vremena i nadaju se što skorijem povratku svakodnevnim navikama.

Stoga, u ime Grada Slavonskoga Broda i u svoje osobno ime upućujem iskrene želje svim građanima koji slave blagdan Uskrsa da ga provedu u radosnom obiteljskom ozračju u toplini svojega doma. Neka nam svima uskrsli Krist bude poticaj da činimo dobro jedni drugima izgrađujući na taj način zajedništvo, optimizam, mir, ljubav i razumijevanje.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Gradonačelnik: 

Mirko Duspara, dr.med. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Čestitka gradonačelnika povodom blagdana Uskrsa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.