ZAKLJUČCI S KOLEGIJA GRADONAČELNIKA SLAVONSKOG BRODA

kolegij17909b.jpgNa današnjem Kolegiju gradonačelnika Mirka Duspare razmatrana su izvješća o radu i financijska izvješća za razdoblje od siječnja do lipnja ove godine svih gradskih ustanova (Dječjih vrtića, Galerije umjetnina, Kazališno-koncertne dvorane, Gradske knjižnice, Ustanove za gospodarenje športskim objektima, podružnice Hrvatskog institua za povijest) te poslovna i revizijska izvješća za 2008. godinu trgovačkih društava u potpunom i djelomičnom vlasništvu Grada (Komunalca, Vodovoda, Brod-plina, Topline, Slobodne zone Đuro Đaković, Poduzetničkog inkubatora Brodin i  Razvojne agencije Slavonskog Broda). 
I dok su izvješća ustanova glatko prihvaćena, zbog brojnih primjedbi zatražene su dopune i dodatna pojašnjenja od direktora Komunalca, Brod-plina i Vodovoda kako bi materijali bili kompletni za raspravu na sljedećem Gradskom vijeću.
U informaciji o stanju i poslovanju gospodarstva Grada za 2008. godinu istaknut je porast broja poduzetnika u odnosu na prethodnu godinu, porast ukupnih prihoda, rashoda i neto dobiti poduzetnika, povećanje industrijske proizvodnje u većini gospodarskih grana, rast izvoza i uvoza, povećanje broja zaposlenih za 7,4 posto i smanjenje broja nezaposlenih za 12 posto.
ODLUKA O PRIHVAĆANJU INVESTICIJE IZGRADNJE BAZENA
Gradskom vijeću upućena je odluka o prihvaćanju investicije u kapitalni projekt izgradnje i opremanje zatvorenih gradskih bazena u Slavonskom Brodu. Prema troškovniku iz pripremljene izvedbene projektne dokumentacije, ukupna vrijednost ove kapitalne investicije iznosi s pdv-om 83,6 milijuna kuna što će se prema predloženom planu financirati iz ranije odobrenog kredita i gradskog proračuna u razdoblju od 2009. do 2012. godine.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S KOLEGIJA GRADONAČELNIKA SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.