Napreduju radovi na izgradnji nove sportske dvorane Osnovne škole "Bogoslav Šulek"

200404184638605 resize

Izgradnja nove sportske dvorane Osnovne škole „Bogoslav Šulek“, kao još jednog mjesta za sport i rekreaciju u gradu Slavonskom Brodu, napreduje prema planu. Do sada su završeni svi konstruktivni i krovopokrivački radovi, izvedeni su svi stolarski radovi, elektroinstalaterski radovi te radovi na instalacijama dovoda vode i odvodnje, kao i radovi unutrašnje žbuke.

Trenutno je u tijeku izrada toplinske izolacije vanjske ovojnice te fasaderski radovi. Od unutarnjih radova izvode se građevinsko obrtnički radovi, odnosno radovi na strojarskim instalacijama u jednom djelu te keramičarski radovi u drugom dijelu dvorane.

Riječ je o projektu koji je nastavak višegodišnjeg nastojanja Grada da se učenicima gradskih osnovnih škola omoguće što kvalitetniji uvjeti obrazovanja. Naime, u svibnju prošle godine je započela izgradnja nove sportske dvorane koja će njenim učenicima omogućiti moderan prostor za bavljenje sportom. Ukupna vrijednost projekta iznosi 14,1 milijun kuna.

Na parceli škole planirana je dogradnja školske sportske dvorane i spojnog hodnika. Riječ je o dvodijelnoj dvorani površine više od 1.500 m2, s tribinama (247 mjesta). Sastoji se od borilišta (22x32x7m), prostora za učenike (svlačionice, sanitarije, tuševi – za 2 razreda), prostora za nastavnike sa sanitarijama, prostora za posjetitelje (hall, tribine, sanitarije) te pratećim prostorima (spremišta sprava, prostor za čistačice). Uz tribine na katu predviđene su i prostorije za opremu/tehniku. U sklopu sanitarija za posjetitelje predviđeni su pristupačni sanitarni čvorovi za invalide. Također, uz glavni ulaz u dvoranu te uz pomoćni ulaz za učenike predviđena je i rampa za invalide.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Napreduju radovi na izgradnji nove sportske dvorane Osnovne škole "Bogoslav Šulek"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.