IZ BRODA ISPRAĆENI I U CILJU POZDRAVLJENI SUDIONICI 8. MEMORIJALNOG ULTRAMARATONA ZAGREB-VUKOVAR

ultrazgvu17.jpgNakon polaganja vijenca ispred spomenika poginulim braniteljima, danas su s brodskog Korza ispraćeni sudionici 8. memorijalnog ultramaratona „Putevima dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata“ od Zagreba do Vukovara.
Desetak ultramaratonaca iz Hrvatske i inozemstva, među kojima i Brođane Nikolu Kovača i Bernarda Marijića te njihova pratitelja Krešimira Šimića, na startu su pozdravili zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović i predsjednik Županijske skupštine i Organizacijskog odbora dionice dr. Tomislav Vlajnić, a znak za start 4. dionice od Slavonskog Broda do Osijeka (84 km) dao je predsjednik Gradskog vijeća Mijo Golubičić.

U cilju na Ovčari sudionike ultramaratona u subotu su dočekali i pozdravili predstavnici Grada Slavonskog Broda - predsjednik Gradskog vijeća Mijo Golubičić te predsjednik organizacijskog odbora brodske dionice dr Tomislav Vlajnić.  
Trkačima su se u cilju pridružili i članovi Udruge dragovoljaca HOS-a iz Zagreba, organizatora ultramaratona, koji su u Vukovar stigli na motorima u sklopu 3.motomaratona.  Na putu za Vukovar motoristi su tijekom subotnjeg prijepodneva zastali u Brodu gdje su srdačno dočekani na Korzu.
ultrazgvu4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  ultrazgvu15.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

bikeri.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

ciljvuk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

ciljvuk2.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti IZ BRODA ISPRAĆENI I U CILJU POZDRAVLJENI SUDIONICI 8. MEMORIJALNOG ULTRAMARATONA ZAGREB-VUKOVAR

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.