Osnovne škole na poseban način obilježavaju svoj dan

izl resize

Ove godine osnovne škole svoj dan odlučile su obilježiti i proslaviti na malo drugačiji način zbog izmijenjenih životnih okolnosti u kojima se trenutno nalazimo. Kako bi ponosno pokazali radove koje su kreativni i marljivi učenici radili i stvarali tijekom škole na daljinu, odlučili su se na pripremu virtualne izložbe.

Osnovna škola „Ivana Brlić-Mažuranić“ na izvrstan način pokazala je kako kvalitetan timski rad može puno učiniti. Uz pomoć vrijednih i stručnih mentora, učitelja i učiteljica te stručnih suradnika pripremila je virtualne izložbe radova svojih učenika koji su obilježili rođendan Ivane Brlić-Mažuranić, Dan planeta Zemlje, sagradili dvorac, naslikali cvijeće, ispuhivali i bojali šarena jaja, crtali neobična stabla, rode i zmajeve, a sve to možete pogledati na danim poveznicama.

Virtualna izložba učenika OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ (1)

Virtualna izložba učenika OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ (2)

I najveća osnovna škola u Slavonskom Brodu danas obilježava svoj dan. Kao i ranijih godina Osnovna škola „Bogoslav Šulek“ odlučila predstaviti izložbu učeničkih radova od 1. do 8. razreda, ali ovoga puta, prilagodivši se posebnim uvjetima, priredila je video prikaz odabranih radova svojih učenika.

Virtualna izložba učenika OŠ „Bogoslav Šulek“ 

Dragim učenicima, učiteljima i svim djelatnicima osnovnih škola želimo sretan Dan škole.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Osnovne škole na poseban način obilježavaju svoj dan

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.