Čestitka gradonačelnika povodom Međunarodnog praznika rada

Korzo 5

Dragi sugrađani i sugrađanke,

obilježavajući Međunarodni praznik rada iskazujemo poštovanje prema povijesnoj borbi i ljudskoj težnji za pravednijim i humanijim uvjetima rada diljem svijeta.

Pravo na rad, samostalan život i neovisnost jedno je od osnovnih ljudskih prava. Zbog toga što se neprestano susrećemo sa svakodnevnim gubitkom radnih mjesta, najveća pomoć svakom čovjeku je osigurati mu radno mjesto i sigurna primanja te na taj način omogućiti da dostojanstveno brine za svoju obitelj.

Neka nam obilježavanje praznika rada uvijek bude podsjetnik kako samo uz solidarnost i zajednički rad možemo stvoriti bolje radno ozračje i tako biti u službi svojih građana kako bi grad Slavonski Brod učinili ugodnijim mjestom za život.

Svim Brođankama i Brođanima od srca čestitam Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika sa željom da ovaj tradicionalni praznik dočekate i proslavite u dobrom raspoloženju i uvjerenju da zajednički gradimo bolje društvo i bolju budućnost našoj djeci i unucima.

Gradonačelnik, 

Mirko Duspara dr. med. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Čestitka gradonačelnika povodom Međunarodnog praznika rada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.