Započela druga faza popuštanja epidemioloških mjera

Grad 14

Današnjim danom, 4. svibnja 2020. godine, Hrvatska ulazi u drugu fazu popuštanja epidemioloških mjera zaštite od koronavirusa.

Danas se u rad uključuju svi poslovni subjekti koji obavljaju uslužne djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima, ali uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera. Tako se rad omogućuje frizerima, kozmetičarima, brijačima i pedikerima, salonima za masažu te fizioterapeutima izvan bolnica.  

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) uoči druge faze popuštanja mjera donio je preporuke usmjerene na sprječavanje i suzbijanje epidemije kojima se detaljno uređuje rad frizerskih i kozmetičkih salona, brijačnica, kao i salona koji se bave tetoviranjem, manikurom i pedikurom.

U drugoj fazi plana za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti u okolnostima epidemije koronavirusom postupno se normalizira rad javnog i privatnog zdravstvenog sustava, također uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Započela druga faza popuštanja epidemioloških mjera

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.