Ulice grada dobile nova stabla

viber slika 2020 05 06 09 59 51 resize

Nastavljaju se akcije uređivanja grada Slavonskoga Broda ozeljenjavanjem njegovih ulica. Tako je uz Šetalište braće Radić, kao i kod dvorane „Vijuš“, u sklopu radova na uređenju grada, zasađeno 46 mladih sadnica platana koje će gradu Slavonskom Brodu zasigurno promijeniti izgled i učiniti ga još ljepšim. Platane su drveća otporna na gradska onečišćenja i zbog toga se vrlo često sade u gradovima uzduž cesta ili u parkovima, otporne su na niske temperature i mogu živjeti vrlo dugo.

S obzirom da sve veći broj ljudi živi u urbanim sredinama, sadnja stabala je nužna kako bi se djelovalo na održivu budućnost grada. U sklopu radova na uređenju zelene infrastrukture, Grad Slavonski Brod svake godine na javnim gradskim površinama sadi nove sadnice drveća s ciljem smanjenja zagađenosti zraka i poboljšanja kvalitete života urbanog prostora. Tako je tijekom 2019. godine te u prva dva mjeseca 2020. godine zasađeno ukupno 343 stabala u Zagrebačkoj ulici, Ulici Petra Svačića te na prostoru Tvrđave Brod.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ulice grada dobile nova stabla

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.