Poziv svim ugostiteljima za podnošenje zahtjeva za proširenje ljetne terase

Kako će se popuštanjem mjera Stožera civilne zaštite od 11. svibnja 2020. godine, uz pridržavanje svih mjera i uputa koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, ponovno omogućiti rad ugostiteljskim objektima, Grad Slavonski Brod sudjelovat će u svim procesima kako bi pomogao ugostiteljskim objektima koji su uvelike pogođeni mjerama zaštite od koronavirusa.
S obzirom da su ugostitelji dužni osigurati obvezni razmak između stolova od najmanje dva metra, Grad Slavonski Brod omogućit će proširenje ljetnih terasa tamo gdje dopuštaju prostorni i tehnički uvjeti.
Svaki zahtjev razmatrat će se zasebno uzimajući u obzir aspekte i potrebe korištenja javnih površina. Sve zahtjeve upućuju se Upravnom odjelu za gospodarstvo Gradske uprave koji će izdavati suglasnosti za proširenje ljetnih terasa, a obrazac možete preuzeti u danom prilogu.

Za sve dodatne informacije možete nazvati broj Gradske uprave 217-045, a zahtjeve možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 Obrazac - suglasnost za zauzimanje javne površine 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Poziv svim ugostiteljima za podnošenje zahtjeva za proširenje ljetne terase

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.