Obilježavamo Međunarodni dan medicinskih sestara

Međunarodni dan medicinskih sestara obilježava se 12. svibnja svake godine u spomen na datum rođenja začetnice modernog sestrinstva bolničarke Florence Nightingale, koja je polovicom 19. stoljeća inicirala ulazak profesionalno obrazovanih žena u zdravstvenu njegu bolesnika.

Jedinstvena uloga medicinskih sestara i tehničara njega je skrb, pomoć i nesebično davanje u obavljanju onih aktivnosti koje pridonose zdravlju ili oporavku pojedinca.

Međunarodni dan medicinskih sestara, prilika je da se svi podsjetimo važnosti velike i humane uloge medicinskih sestara i medicinskih tehničara koji svoj rad posvećuju brizi i liječenju bolesnih ljudi. 

Povodom obilježavanja današnjeg dana, gradonačelnik Mirko Duspara u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda upućuje iskrene čestitke svim medicinskim sestrama i tehničarima koji rade u zdravstvenim ustanovama i zahvaljuje im na njihovom radu i trudu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obilježavamo Međunarodni dan medicinskih sestara

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.