Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda i njihovih zamjenika

Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda je na svojoj 16. sjednici održanoj 17. travnja 2020. godine pokrenulo postupak izbora za članove Savjeta mladih i njihovih zamjenika koji se osniva u cilju sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranje i savjetovanja mladih u gradu Slavonskom Brodu.

Pozivaju se ovlašteni predlagatelji: udruge koje su sukladno statutu ciljano i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija i neformalne skupine mladih sa sjedištem na području grada Slavonskog Broda da prijave kandidate za članove Savjeta mladih.

Kada je predlagatelj kandidature neformalna skupina mladih, ona mora biti skupina od najmanje 40 mladih.

Ovlašteni predlagatelji kandidatura dužni su prilikom isticanja kandidatura za članove Savjeta mladih predložiti i zamjenika za svakog kandidata za člana Savjeta mladih.

Obrasci za prijavu kandidata i zamjenika kandidata objavljeni su na službenoj mrežnoj stranici Grada Slavonskog Broda te se mogu preuzeti i izravno u Gradu Slavonskom Brodu, Upravnom odjelu za lokalnu samoupravu, Slavonski Brod, Vukovarska br. 1.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave Javnog poziva za isticanje kandidature - zaključno s 2. lipnja 2020. godine.

Za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogu se kandidirati osobe s prebivalištem ili boravištem na području grada Slavonskog Broda koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

 

Prilozi:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda i njihovih zamjenika

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.