VELEPOSLANIK JAPANA YOSHIO TAMURA U NASTUPNOM POSJETU GRADU

japanci6.jpgNovi veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj Nj. E. Yoshio Tamura na kraju cjelodnevnog posjeta Slavoniji boravio je  i u Gradskoj upravi gdje su ga primili zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović. Želeći upoznati sve veće gradove u Hrvatskoj veleposlanika Tamuru osobito je zanimala aktualna gospodarska i socijalna situacija u Slavonskom Brodu i iskustva u funkcioniranja lokalne samouprave, a posebno kako grad potiče pronatalitetnu politiku i ostanak mladih. S veleposlanikom Tamurom bili su i drugi tajnik Veleposlanstva Japana  Atsushi Saito te Chie Oshima iz Ministarstva vanjskih poslova Japana koji su obećali da će truditi promovirati Grad Slavonski Brod u dalekom Japanu u kojem su dosad bila poznata tek vodeća hrvatska turistička odredišta. Ističući zadovoljstvo prvim susretom i upoznavanjem s uvaženim diplomatima, zamjenici gradonačelnika izrazili su želju za nastavkom komunikacije.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti VELEPOSLANIK JAPANA YOSHIO TAMURA U NASTUPNOM POSJETU GRADU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.