Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

nasl resize

U spomen svim poginulim i palim braniteljima i onima čiji su životi ugašeni u Domovinskom ratu za slobodu Republike Hrvatske, danas su položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju.

Odajući tako počast, obilježen je Dan državnosti Republike Hrvatske u spomen na konstituiranje prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora 30. svibnja 1990. godine.

Uz predstavnike Brodsko-posavske županije, PU brodsko-posavske, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te predstavnike političkih stranaka, u ime Grada Slavonskog Broda, počast poginulim i stradalim braniteljima iskazali su gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić.

Također, u crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu jutros je održana svečana misa za Domovinu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.