PRIOPĆENJE ZA JAVNOST U VEZI KORIŠTENJA GRADSKOG STADIONA KRAJ SAVE

djecaklasija1.jpgPovodom incidenata koji su se proteklih dana događali na Stadionu kraj Save i pokušaja da se djeci, polaznicima Škole nogometa „Mato Utvić“ onemogući treniranje na pomoćnom igralištu, gradonačelnik Slavonskog Broda dr Mirko Duspara ograđuje se od ovakvih postupanja pojedinaca iz NK „Marsonia“ koji su si uzeli za pravo da raspolažu gradskom imovinom.
U svim dosadašnjim javnim istupima gradonačelnik  je jasno poručivao da su korisnici gradskog stadiona kraj Save Nogometni klub Marsonia, Škola nogometa „Mato Utvić“, Kajak-kanu klub Marsonia i Atletski klub Marsonia. Svi imaju ista prava !
Na dojave o pojavi zaštitara na stadionu angažiranih od strane NK Marsonia, gradonačelnik je od Policijske uprave zatražio policijski očevid jer nitko nema pravo sprječavati polaznicima ŠN „Mato Utvić“ korištenje stadiona.
Policijskoj upravi i svim korisnicima stadiona upućeno je očitovanje gradonačelnika kojim Grad Slavonski Brod odobrava korištenje stadiona svim navedenim klubovima, a Nogometnom klubu Marsonia upućena je opomena pred raskid ugovora zbog kršenja Ugovora o zakupu stadiona u vlasništvu Grada.
Netočne su tvrdnje direktora NK Marsonije da su od Grada dobili papir u kojim stoji da ŠN „Mato Utvić“ više nema pravo trenirati na pomoćnom terenu. Riječ je o pogrešnom, svojevoljnom tumačenju odgovora gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Školi nogometa „M.Utvić“ nakon promjene njihova statusa i prelaska iz NK Marsonije u NK MV Croatia.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIOPĆENJE ZA JAVNOST U VEZI KORIŠTENJA GRADSKOG STADIONA KRAJ SAVE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.