Otvorene Sportske igre mladih u Slavonskom Brodu  

IMG 3575 resize

Grad Slavonski Brod i ove godine domaćin je Sportskih igara mladih koje okupljaju mnoge mlade sportašice i sportaše. Ove godine sportske igre mladih održavaju se po 24. put i to u kontinuitetu od 1996. godine.

Riječ je o sportsko-edukativnom projektu za djecu i mlade i najvećoj amaterskoj manifestaciji po broju natjecatelja u Europi. U središtu Sportskih igara mladih su djeca i mladi osnovnoškolske dobi, a cilj je kroz druženje i sport promicati zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti.

U sklopu natjecanja Sportskih igara mladih održat će se turniri u tenisu, Kinder turnir u košarci te Coca Cola CUP za djevojke u ŠRC Klasije.

Paljenjem plamena danas su otvorene Sportske igre mladih u Slavonskom Brodu, a na otvorenju prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvorene Sportske igre mladih u Slavonskom Brodu  

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.